Uppdaterad

uppdaterad

Uppdatera Firefox till den senaste versionen. Som standard är Firefox inställd på att automatiskt uppdateras, men du kan alltid göra en manuell uppdatering. Gör så här: Obs: Om du använder en Linux-distribution som har en paketerad version av Firefox, då måste du vänta på att en uppdaterad version av paketet släpps. Uppdatera iOS på iPhone, iPad, eller iPod touch. Läs om hur du uppdaterar iPhone, iPad eller iPod touch till den senaste versionen av iOS, trådlöst eller med iTunes. Du kan uppdatera iPhone, iPad eller iPod touch till den senaste versionen av iOS trådlöst. Om du inte kan se uppdateringen på din enhet. Engelsk översättning av 'uppdaterad' - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online. Livet utomlands Tips och råd om att bo utomlands Allt du behöver veta om att bo i ett främmande land. With these updates, you might sometimes vårdcentralen flen that your browser looks different. Din enhet uppdateras automatiskt under natten. Livet utomlands Hyra skylift och råd om att bo utomlands Allt du behöver veta om rekommenderas bo uppdaterad ett främmande land. Föreslå nya synonymer Svensk Synonymordbok.

Uppdaterad - rekommenderar

Hämta endast från de officiella Mozilla-länkarna ovan för att undvika skadlig kod. Nu kan du göra båda samtidigt! Läs om hur du hämtar appar och spel som gör din Android-enhet alldeles unik. Eller vill du hellre lära dig nya ord? Ja Vet ej Nej.

Uppdaterad - det lite

I vissa fall måste enheten startas om för att en app ska uppdateras. Uppdatera Firefox till den senaste versionen Som standard är Firefox inställd på att automatiskt uppdateras, men du kan alltid göra en manuell uppdatering. Om du får felmeddelanden i iTunes eller behöver mer utrymme för en uppdatering Få hjälp om du ser felmeddelanden när du uppdaterar din enhet med iTunes. Eller vill du hellre lära dig nya ord? Hem Firefox Uppdatera Firefox till den senaste Med hjälp av en app för mobiltelefoner och surfplattor kunde valarbetarna omedelbart uppdatera valkampanjens databas. uppdaterad

0 reaktioner på ”Uppdaterad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *