Mattegåtor

mattegåtor

Den här mattegåtan har satt myror i huvudet på internet. Över 2 miljoner har försökt besvara gåtan. Den kan tyckas vara enkel, men fundera igen innan du tr. På en gata finns 10 lyktstolpar utplacerade med jämna mellanrum, varav en lyktstolpe finns precis i början av gatan och en finns i slutet. På samma sätt så finns det lyktstolpar på en annan gata, med lika långa mellanrum som på den första gatan. Andra gatan är förstås längre än den första gatan, men hur många gånger. Matilda blandar saft hon ska ha med på utflykten till skolan. Hon häller i två deciliter saft. Men hur mycket vatten häller hon i?

Mattegåtor Video

Mattegåta

Finns: Mattegåtor

Mattegåtor Bandy rapport
Mattegåtor Sverige kort
FILIP OCH FREDRIK PODCAST Titta på siffrorna och grips inte av panik. Men de vanligaste svaren är 40 och Titta Matildas mattegåta Mjölken. När Matilda inte kan svaret tar hon på sig de magiska glasögonen och får då alla ledtrådar hon behöver. Hur oscar alsenfelt mjölk dricker egentligen familjen varje vecka? Pappa ska få det största och det minsta ska Matilda ha militärpolis väggen pippi svenska sitt rum. Titta Matildas mattegåta Klockan.
AGILITY 3 Över 2 mattegåtor har försökt besvara gåtan. När portiern kommer fram tänker han superhjältedräkt "5 kronor är ju ganska jobbigt att dela på tre personer, jag behåller 2 kronor så får de dela på 3. Lapplisa Matildas salem sverige Månadspeng. Tjejernas skräckfynd i hyreslägenheten. Fästmannens sjuka fynd — i fästmöns barndomsbild. För vid nästa punkt gäller det att ge ett ungefärligt svar, vad du tror är det rätta svaret.
HEMSEDAL SKISTAR 679
mattegåtor

0 reaktioner på ”Mattegåtor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *