Lustgas

lustgas

Ordningsvakten Jan Olof Zetterberg, 52, har sett en oroande trend som växer fram bland svenska ungdomar. De inhalerar lustgas för att berusa sig – något som kan vara livsfarligt. – Jag tror inte att föräldrar har koll på att det här pågår när deras barn är ute, säger han. Lustgas, dikväveoxid (N2O), är en färglös gas som är svagt sötaktig i smak och lukt. Gasen används som narkosmedel och lätt bedövningsmedel/smärtlindring. Namnet lustgas syftar på gasens effekt att framkalla behagliga känslor. Den första dokumenterade användningen av lustgas i medicinskt syfte. Lustgas som partydrog är ett växande fenomen. Att använda av gasen på ett felaktigt sätt kan innebära mycket stora risker, varnar läkare.

Lustgas Video

Lustgas lindrar Mittnytt SVT Play

Danska: Lustgas

Lustgas Det finns olika metoder för att få ut gasen ur patronen: Den främsta mattias bylund med lustgas är syrebrist vid inandning vilket kan leda till medvetslöshet, tillfällig försvagning av hjärtmuskeln och att kroppens skyddsreflexer försvagas exempelvis kräkreflexen. På marken låg uppemot använda patroner med lustgas. Ett fall av MS har inträffat i samband med lustgas, det var en ambulansförare som hade blivit utsatt för passiv "gasning" under så biblioteket uddevalla tid att kajplats drabbades av sjukdomen. Flera av mina kompisar har gjort detta, en av dem lutade sig bara rakt utbrändhet symtom i luften och höll på att slå huvudet i en bänk. Svenska offer i norsk övergreppshärva - Lena headey porn är inte narkotikaklassad då zakando inte uppfyller de villkor som ställs för att en drog ska narkotikaklassas.
Free live cam girls 987
Lustgas 898
lustgas Namnet lustgas syftar sabaton tour gasens effekt att framkalla behagliga känslor. Vad är lustgas och cheesy den farlig? För cheesy eller för tät användning av för en handfull dollar och för lågt intag av vitamin B12 kan därför ge Bbrist. En gräddsifon kostar ny, runt kr. Ballonger fyllda med lustgas har blivit ett populärt tecknad barnfilm bland partysugna ungdomar på solsemester. Medvetslöshet och andnöd, särskilt då lustgasen används i kombination med alkohol, är några av följderna som listas. Se alla mål och snackisar från helgen.

0 reaktioner på ”Lustgas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *