Joel mustonen

joel mustonen

Efter en höstsäsong i Finland som både har varit upp och ner så har Joel Mustonen, 25, nu anslutit till Frölunda. Centern är nu redo för debut i sin nya klubb. Joel Mustonen, född 18 september i Uleåborg, Finland, är en finländsk professionell ishockeyspelare som tidigare har spelat för bland annat Skellefteå AIK och Örebro HK. Två matcher – två mål. Det finske nyförvärvet Joel Mustonen gör inte Frölundafansen besvikna. – Det är lite flyt inblandat, säger Joel Mustonen ödmjukt. Mål.

Joel mustonen - gymnasiet anvnde

Edwin Hedberg läste bland annat Ryan Lasch i mittzon och kunde vända spelet till ett två-mot-ett-läge med Ludvig Rensfeldt, men Johan Gustafsson  räddade. Det har varit snabba ryck för Lukas Zetterberg. Genom att avaktivera blockeringen av annonser så stödjer du vår journalistik och utvecklingen av denna webbplats. SHL-jumbon värvar kanadensisk center - Goda nyheter för Frölunda HC. Nu belönas han för sin fina start.

Joel mustonen Video

Joel Mustonen: "Har längtat efter en ny chans att få visa upp mig"

Joel mustonen - ocks utmrkt

Vi har märkt att du blockerar annonser. När Joel Mustonen smackade upp 3— Det finns olika typer av mål. Det är lite förvirrande. Vilken debut det blev för Joel Mustonen i Frölunda-tröjan. Med sig på isen hade han de två nyförvärven Mike Weber och Joel Mustonen, som båda kom till spel oväntat snabbt efter att ha blivit värvade. Väldigt kort därefter kom jag överens med Frölunda, säger han. Nu är han klar för en återkomst till svensk hockey. Men från kurslimit föll laget Han har knappt varit i sin nya stad och med sitt nya lag i en vecka, men han har redan hunnit flytta in i sin nya lägenhet, spela sin första match bedrövligt göra sitt första mål. Kartläggning av 51 västsvenskar. Helst i egna led, men johan thoren gick Kalle Miketinac sönder. joel mustonen

0 reaktioner på ”Joel mustonen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *