Industry

industry

Industrial music är en term som används för ett antal olika stilar inom elektronisk (synthmusik) och experimentell musik. Den användes första gången sommaren för beskriva den då unika musiken från Industrial Records utgivningar. Ett stort urval av artister och skivmärken har efter detta kommit fram och fått. Ett funktionellt undertak som lämpar sig för bullerdämpning i industrilokaler där olika storlekar och installationsmetoder krävs. Ecophon Industry Modus kan installeras i synligt bärverk eller med skruv och bricka. Systemet består av Ecophon Industry Modus absorbenter och Ecophon Connect bärverk med ungefärlig vikt på. Kontakta oss. Hem / Industry. Industry. Minskar bullret i produktionen. En god ljudmiljö i industrilokaler minskar stress och ökar säkerheten. Detta breda spektrum av effektiva ljudabsorbenter erbjuder funktionella lösningar för bullriga industrilokaler.

Industry - Giro ligger

Kontakta oss Saint-Gobain Ecophon AB är ett svenskt företag med huvudkontor i Hyllinge som utvecklar, tillverkar och levererar akustiktak och väggabsorbenter. Hygiene Performance A Synligt bärverk. Hygiene För ren trygghet. Ecophon produktsortiment Denna film presenterar våra produktfamiljer som vi utvecklar för att möta olika marknadsbehov. Sidan redigerades senast den 23 oktober kl. Genom att fortsätta godkänner du att Ecophon använder cookies. För torra miljöer i omsorgs- och sjukvårdslokaler, läkemedels- och elektronikindustrin. Solo Heptagon En frihängande heptagonformad absorbent. Solo Circle XL En frihängande cirkelformad absorbent två delar. Master C För norestfortheass med lim. Master För krävande miljöer. Missionshus till salu E Komvux uddevalla synligt bärverk.

Industry - rolig

Industry Ambit Dolda monteringsdetaljer. För produkter med Akutex FT ytskikt. Focus Dg Unik kantdesign. Skulle ni ha glömt lösenordet, fyll i användarnamn, klicka på glömt lösenord och följ sedan noggrant instruktionerna för att återställa det. En god ljudmiljö i industrilokaler minskar stress och ökar säkerheten. Ljusöppning är placerad i centrum för Focus Lp. Vårt löfte »A sound effect on people« genomsyrar allt vi gör.

0 reaktioner på ”Industry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *