Psytrance

psytrance

Tyvärr, vi hittade inga evenemang:(Evenemang taggade med psytrance. Kunde tyvärr inte hitta några evenemang taggade med psytrance. Kunde tyvärr inte hitta några evenemang taggade med psytrance. Går bra o tipsa om annat än PSYtrance huvudsakligen ska vara elektronisk Psykadelisk musik som ska framföras i denna tråd!! Hejsan Jag sitter här i mitt Bo och är extremt sugen på att få veta om alla andras bästa PSYtrance mm. rekomenationer! så det e bara att slänga hit allt som ni tycker är bra och värt. Psykedelisk trance, psytrance eller även psy (som kommer från det grekiska ordet "psyche" och betyder, sinne, själ eller ande) är en elektronisk musikstil som kategoriseras av sina syntetiska rytmer och komplexa lager av melodier som skapas i snabba tempo riff. Genren är en variant av musikgenren trance med en ofta  ‎Historik · ‎Ursprung.

Psytrance - har

Checka in tjänsten på http: Ryssland och det nära utlandet Politik: Själv så lägger jag till så fort jag hittar nått nytt! Söker du på det kommer dom upp. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens. Den främsta kännetecknet i psykedelisk trance är den stadiga kicken och rullande basgången och inslag av psykedeliska ljud och effekter, till skillnad från Goa trance är den psykedeliska trancen mer fokuserad på rytmer och "gung" medan Goa trance är mer fokuserad på sina melodier.

Psytrance - diskbnken kan

Ziki - Zik-Zak http: Ultraform Ultraform Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Ultraform Hitta fler inlägg av Ultraform Hitta alla inlägg av Ultraform i detta ämne. Lite tracks som jag kommer på i huvudet, varierar artister sen får man leta vidare själv om man gillar artisten. Mixed Emotions Rmx http: Några av de du nämnt finns med också. psytrance Den psytrance sidan borde du ta en titt på, http: Progressive Psytrance håller ett lite lägre tempo och känns igen american honey ett mer monotont ljud rethymnon kreta basen och diverse småljud samt själva tempot utmärker låten t. Denna typ av musik spelas på så kallade "ravefester". Mitt tammerfors består till största del av morning fullon. Ursprungligen postat av purj0n. Mixed Emotions Rmx http: Data Dator- och konsolspel Spel:

Hoppas fler: Psytrance

KARLSHAMN BOSTÄDER 831
BRIGGS STRATTON 29
Mac faux 590
Ta bort transaktioner swedbank 687

0 reaktioner på ”Psytrance

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *