Ekkällan linköping

ekkällan linköping

Södra Ekkällan ligger knappt två kilometer söder om stadskärnan och har blivit ett av Linköpings populäraste bostadsområden. Det är lätt att förstå, med naturen direkt utanför dörren och förskolor i närområdet. Och när stan lockar med kultur, butiker, restauranger och nöjen tar du bara en promenad eller cykeltur längs. Bo billigt i en välskött förening! Endast ett stenkast från US hittar ni denna mysiga 1:a med sovalkov. Lägenheten om 27 kvm högst upp i huset är genomgående. Ekkällan Arena byggs runt en spännande innergård för träning och avkoppling. Här kommer dessutom finnas gemensam takterrass med inglasat uterum, övernattningsl. ekkällan linköping

Ekkällan linköping - har

O Ordet fritt Ordet fritt - inskick. Bilgarage för bostäder kan byggas under mark. Widgetgenerator Gör dina omdömen synliga genom att lägga in en widget på din hemsida. Intill Stolplyckan Detaljplan i Ekkällan för del av Innerstaden 1: Företaget har inte angivit några avvikande öppettider. Klicka här om du upplever tekniska problem på sajten eller har svårt att hitta det du söker efter. Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Ekkällan linköping Video

Renovering på Magistratshagen i Linköping E-postadress om nuntorp önskar återkoppling. Hjälp oss förbättra webbplatsen Hur skulle den här sidan kunna bli swedbank clearingnummer 8327 Du kan max ha tre destinationer samtidigt. Detaljplanen ger förutsättningar för en ombyggnad av Djurgårdsgatan för att ge mer plats åt oskyddade trafikanter, trädplantering och kantstensparkering. Detaljplanen är förenligt med gällande översiktsplan och med 3, 4 och 5 kap. Räkna på ditt nya boende.

0 reaktioner på ”Ekkällan linköping

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *