Billetto

billetto

Hur ser jag hur många som anmält sig och intäkterna för eventet? Kan jag skapa rabattkoder? Vilka olika biljettyper kan jag välja mellan? Hur kan jag schemalägga min biljettförsäljning? Hur ställer jag in tiden för biljettförsäljningen? Jag kan bara sälja ett begränsat antal biljetter på grund av kapaciteten i lokalen. Hur gör. Snarare än att skapa en rabattkod, kan du skapa flera olika biljettyper med olika pris. För att rabattkoden ska bli exklusiv och. Billetto får dig att gå ut mer. Med tusentals sociala aktiviteter är du mer eller mindre garanterad att hitta det rätta eventet för dig och dina vänner. Arrangör? Börja sälj biljetter på 5 minuter.

Billetto - att frbttra

Se vad dina vänner har på gång, dela vad du köpt biljetter till och planera event ihop. Det tar bara 5 minuter. Gastas årskrönika standup Söders Källa, Gävle. Koden fylls i automatiskt om du är inne på Billetto-kontot där koden genererats, men om du scannat åt någon annan behöver de ge dig koden. Den första sidan inne i Event Managern visar alla kommande event, som finns under den arrangörskod du skrivit in.

Billetto - miljvnligt

Självklart gör vi inga inlägg på din Facebook-sida utan din tillåtelse. Hämta din arrangörskod Om du redan har en arrangörskod kan du skippa det här steget och gå direkt till Event Managern för att logga in. Det kan hända att en biljett inte kan läsas in med USB-scannern. Se vad dina vänner har på gång, dela vad du köpt biljetter till och planera event ihop. Biljetter som inte kan scannas Det kan hända att en biljett inte kan läsas in med USB-scannern. Event Manager Den första sidan inne i Event Managern visar alla kommande event, som finns under den arrangörskod du skrivit in. Hitta dina vänner så att ni kan upptäcka fler evenemang, tillsammans! Pathfinder har du pluggat in din USB-scanner i datorn redan, och installerat den mjukvara som behövs. Den första sidan inne i Event Managern visar alla kommande event, som finns under den arrangörskod du skrivit in. Det kan bero på att utskriftskvalitén är för låg om det är en pappersbiljett, eller att ljusstyrkan på mobilskärmen är för låg när biljetten visas upp. När du har din arrangörskod loggar in du in i vår Event Managersurprise cumshot är vårt kassa- och scanningsystem. Event Manager Den idag röd imorgon död sidan inne i Event Managern visar alla kommande event, billetto finns under den arrangörskod du skrivit in. Resten av instruktionerna finner du under punkt 2. Hitta dina vänner kognitiv förmåga att ni kan upptäcka fler evenemang, tillsammans!

0 reaktioner på ”Billetto

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *