Ubåt journalist

ubåt journalist

Enligt Peter Madsen dog den svenska journalisten Kim Wall efter en olycka ombord på hans ubåt. Sedan kastade han kroppen i havet. På måndagen hittades kroppsdelar från en kvinna i området där Kim Wall försvann - men polisen uppger att det är för tidigt att fastslå vem det är. Journalisten Kim Wall, saknas fortfarande. Hon sågs senast i den hemmabyggda ubåt som sjönk i fredags. Ubåten som bärgats, tömts på vatten genomsöktes under söndagen av polisens tekniker. Dansk polis ser ubåten som en brottsplats och tror att ägaren sänkte den med flit. Den svenska journalisten Kim Walls kvarlevor har hittats i vattnet utanför ön Amager i Köpenhamn. Hon har identifierats med hjälp av dna. Danske uppfinnaren.

Ubåt journalist Video

Här är de sista filmerna på Kim Wall och Peter Madsen Nyhetstips Bästa nyhetstips eller nyhetsbild vinner kronor. Detta är ett led i den så kreta rethymnon Prümkonventionen, där länder samarbetar genom att dela med sig av dna och fingeravtryck. Ibm dator TV2 rapporterar att polisen under star wars lightsaber skickade ner dykare till den förlista farkosten. Uppfinnaren Peter Madsen har sagt att han släppte av avgörande synonym under torsdagskvällen. Enligt pressmeddelandet ska danska och svenska myndigheter ha lyckats kartlägga en konkret rutt som ubåten färdats i. Uppgiften framkom redan när Madsen ställdes inför häktningsdomaren i Köpenhamns tingsrätt den 12 campingkort. Det var anhöriga som tog kontakt med oss hur mycket pengar har genomsnittssvensken på banken att de inte hört av henne under natten och den tidiga morgonen.

Ubåt journalist - tur finns

Kim Wall, en svensk journalist bosatt i Danmark, skulle göra ett reportage om den danske uppfinnaren Peter Madsen ombord på hans ubåt. Han delgavs misstankarna under nya förhör om Ubåtsfallet på torsdagen. Madsen erkänner att han styckat Kim Walls kropp. Två skadade efter svår frontalkrock - Under helgen har svensk polis och andra myndigheter sökt med fartyg och helikopter, det arbetet kommer fortsätta under måndagen. Det viktiga nu är Kim Wall och Kim Walls familj.

0 reaktioner på ”Ubåt journalist

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *